Sponzors

  • Historie

  • Týmy BHLA

  • Tresty z 15.kola BHLA

    by dvorakp in Uncategorized | Posted on Leden 15th, 2017 | No Comments

    zápas 87.) Hrachoviště – Zvozna:
    Hajič Jan (HC Zvozna) = 1 zápas STOP za 2×10 min

    zápas 88.) Zvíkov – Radimov:
    Ahoj, já nemohu brát v úvahu tvrzení ani jedné strany, pro mne je důležité co řekl rozhodčí Adam Ondřej.

    1.) kdo způsobil bitku?
    - je to stejné, jako co bylo dřív? Slepice a nebo vejce? Mohl to být „zákrok“ na Pártla, mohl to být jeho „pád“ na brankaře, mohl to být „úder“ brankaře do Pártla a nebo až Pártlovo „rána“ brankaři. A nebo něco předtím, co se stalo při hře? Rozhodčí toto neví. Proto je pro vedení BHLA zápis z utkání.
    “ Pokud rozumím hokeji, mělo proběhnou tak, že si 2 hráči dají po čumáku, dostanou trest a hraje se dál“.

    2.) kdo může za ukončení zápasu?
    - tato otázka je nejjednodušší. OBA dva týmy. Oba týmy přeskočily mantinel a vnikly na hřiště. Pokud by to udělal jen jeden klub, je jasné, že se utkání kontumuje ve prospěch druhého. Tady nemohou být diskuse.

    ZÁVĚR:
    Berte na vědomí, že tresty jsou rozděleny takto:
    1.) hráč Michal Pártl HC ZVÍKOV trest 3 utkání = hráč udeřil brankaře a dostal trest ve hře, proto by měl být potrestán větším trestem. Trest jsme určily na 5 utkání (cca čtvrtina sezony). Vzhledem k Pártlově bezproblémové historii, okamžité omluvě soupeři za zkrat, jsme sáhli na 3 utkání

    2.) týmy HC ZVÍKOV a HC RADIMOV = udělujeme „důrazné varování“. Při dalším podobném prohřešku bude následovat vyloučení ze soutěže. Toto je hrubý přestupek !!!

    3.) nově do pravidel zapíšu „Trest ve hře“ = stop na 5 utkání

    Jedná se o situaci, kterou nikdo z nás nepředpokládal a doufám, že se již nikdy nic takového nebude řešit. Na schůzi BHLA (před vyhlášením výsledků BHLA) se pobavíme, jak postupovat. Chtěl bych, aby toto utkání již nebylo dále řešeno a neustále omíláno. Je to naše obrovská ostuda. Toto se již nesmí stát!!!

    Takto bude uvedeno na stránkách BHLA, aby se předešlo spekulacím.

    vedení BHLA

    Leave a Comment