Sponzors

  • Historie

  • Týmy BHLA

  • komentáře k souboji kola

    by dvorakp in Uncategorized | Posted on Prosinec 21st, 2015 | No Comments

    V tomto kole byly na programu hned dvě derby, Bukovsko : Fantom a Roudná : Bad Boys.
    Bukovsko komentovalo v minulém kole, zvolil jsem proto utkání Roudná s Bad Boys.

    HC Bad Boys:
    V honbě za důležitými body nás nečekal jen tak ledajaký vyzyvatel, ale rival s velkým „R“, konkrétně RH Roudná, které jsme měli z úvodu soutěže co vracet.
    Sedmý tým tabulky BHLA z Roudné se nás nechtěl v žádném případě zaleknout a to i bez distancovaného Rudy Votápka, který zápas sledoval pouze v civilu ze střídačky. Roudná se okamžitě po začátku zápasu snažila protlačit do útočné třetiny, avšak důraznost prokazoval náš tým, který si byl vědom toho, že za každou cenu musí vyhrát. Hned v úvodu zápasu měl M. Nedvěd ml. střelu z pravého kruhu, ale ochránce svatyně Roudné, Zdeněk Štěpánek ukryl puk do své lapačky. Běžela teprve 2. minuta hry a HC BAD BOYS unikli do vedení o jednu branku, když dopravil puk do sítě Roudné Honza Jindra, tato trefa dodala naší střídačce potřebné sebevědomí.
    Roudná se jen o nemnoho okamžiků později chytala za hlavu, když neproměnila přesilovou hru. V 8. minutě jsme vytvořili závar před Roudenským gólmanem, Jarda Novák našel osamoceného Honzu Jindru a ten svou druhou trefou v zápase zvýšil náskok na 0:2. Roudná měla v první třetině ještě jednu výhodu přesilové hry, ale velikou zásluhu na čistém kontě HC BAD BOYS po úvodních patnácti minutách měl určitě Tomáš Brůžek, jenž v klíčových momentech dokázal udržet puk před brankovou čarou. Po první třetině jsme si odnášeli náskok 0:2.
    Dvě branky po úvodní třetině neavizovaly, že by se mělo hrát v další periodě ve volném tempu. Ale první minuty druhého dějství naznačily, že to nemusí být tak úplně pravda. Náš tým přestal od prvních minut hrát, čehož využila Roudná a celkem nás tlačila a ve 22. minutě se její tlak projevil, když od modré čáry napřáhl Milan Kostečka a uklidil puk pod horní tyčku branky. Ve zbytku druhé třetiny se už nic vážnějšího nestalo, ale po pravdě řečeno, Roudná měla více ze hry díky vstřelené kontaktní brance.
    Před začátkem třetí části jsme si řekli, že opět musíme začít „hrát“, což se hned ve 31. minutě potvrdilo, když M. Nedvěd ml. našel z rohu Davida Havla a ten krásnou tečí uklidil puk za Štěpánkovo záda, 1:3. Roudná se nevzdávala a snažila dostat opět na dostřel jedné branky, což se jí nakonec nepodařilo. Nádhernou individuální akci předvedl na sklonku 42. minuty opět David Havel, povodil si obranu Roudné a nádherně zavěsil nad lapačku brankáře Štěpánka a zvýšil tak na konečných 1:4. Vedení jsme uhájili a vítězné dva body jsou pro nás velice důležité.

    RH Roudná:
    zašlou komentář

    Leave a Comment